Projecten

Grond, groen en infraprojecten laten we graag zien op de website. Niet alle projecten staan op de website. Vraag gerust naar referenties.

Tuin Loenen

Aanleg tuin - Loenen


Een tuin realiseren van grondwerk tot straatwerk daar komt veel bij kijken.
Gelukkig kunnen we met onze ruime ervaring deze projecten vakkundig opleveren.


Project Apenheul

Al 40 jaar is van Mourik preferred supplier van de Apenheul. In 2020 hebben wij weer meegewerkt aan de aanleg en herindeling van een deel van dit populaire park.doodshoofdaapjes


Aanleg natuurspeeltuin De Hoven - Zutphen

Een zandbak, beachvolley, waterspeelplaats en een pannakooi. Hier kunnen kids zich lekker uitleven. We hebben met plezier deze natuurspeeltuin aangelegd in opdracht van de gemeente Zutphen. Daarbij hebben we samengewerkt met Speelmaatje uit Spankeren.


Maaien en ruimen: ecologisch maaien

Bij ecologisch bermbeheer wordt echter de rijkdom aan biodiversiteit bevorderd middels verschraling. Zodoende worden flora en fauna bij een doordacht ecologisch beleid, na de maaigang, de ruimte geboden zich te herstellen. Maaien en ruimen biedt daarbij de beste combinatie voor het behouden van de natuurwaarden in de berm.

van-mourik-beekbergen-maaien
DJI_0044.JPG


Ecologisch bermbeheer in natte gebieden

Van Mourik Beekbergen werkt in retentiegebieden met de Reform Muli, een lichte machine die met zijn ballonbanden de bodemdruk dusdanig reduceert; dat het nagenoeg geen sporen achterlaat. Zodoende kunnen wij in één werkgang maaien en ruimen, waarbij we bodemverdichting voorkomen. Van deze machine zijn er slechts twee in Nederland: wij hebben hem speciaal uit Oostenrijk geïmporteerd voor natte gebieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met van Mourik Beekbergen.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.