3d-GPS, meten, tekenen en uitzetten 

In de afgelopen 60 jaar is de technologie niet stil blijven staan. De laatste jaren zijn er veel hulpmiddelen ontwikkeld in digitale ondersteuning. Wij proberen deze technieken in te zetten bij het realiseren van onze projecten. Hierdoor kunnen we ze juist en voortvarend uitvoeren.

Inmeten en uitzetten 

Met een GPS meetstok kunnen wij de verbinding maken tussen de daadwerkelijke situatie buiten en de digitale tekening binnen. We kunnen hem inzetten voor het inmeten van de bestaande situatie, bijvoorbeeld voor het berekenen van afstanden, oppervlaktes of inhoud. Of als basis voor het maken van een digitale tekening. De digitale tekening uitzetten in het veld kan natuurlijk ook.

Digitale tekening 

Met speciale software kunnen wij een digitale tekening maken voor het project. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw schets vertalen naar een ontwerp met maatvoering. Op die manier weten we zeker dat het ontwerp ook aansluit bij de daadwerkelijke situatie. Deze tekening vormt de basis voor de uitvoering, zetten we uit met de GPS meetstok of zetten we in voor de machine met 3d-gps besturing.

3D-GPS machine besturing 

Enkele van onze kranen zijn ook uitgerust met een 3D-GPS systeem. Dit hulpmiddel helpt de machinist met het maken van het project. De digitale tekening wordt in de machine geladen waarna het systeem de machinist verteld op welke hoogte hij de grond af moet werken. Zo kunnen we de ontwerptekening altijd 1 op 1 vertalen naar een eindresultaat.

Over ons bedrijf

65 jaar

Meer dan een halve eeuw werken wij met mens en machines in en aan de bodem.

Professioneel

Trouwe, professionele vakmensen bedienen onze machines en maken uw project tot een succes.

Modern

De modernste apparatuur zorgen voor een veilige en duurzame werkomgeving voor opdrachtgevers en medewerkers.

Dienstbaar

Plotseling in actie als er zout moet worden gestrooid, of wanneer de brandweer hulp nodig heeft bij calamiteiten.

Verhuur

(Tijdelijk) tekort aan mensen en materieel? Laat uw project niet uitlopen.

Aanneming

Tekenen, rekenen en aanpakken. Van begin tot eind kunnen we u bedienen.

Projecten

Groen-, grond- en infraprojecten laten we graag zien op de website. Vraag gerust naar onze referenties.

Laatste nieuws

Voor het laatste nieuws over ons bedrijf, mensen, projecten en machines: volg de berichtgeving op onze socialmedia-kanalen.

Samen aan de slag?

Heeft u behoefte aan een nadere kennismaking of wilt u een offerte aanvragen.