Grondverzet

Grondverzet is alles wat te maken heeft met het verplaatsen van grond. Heeft u capaciteit nodig? Van Mourik Beekbergen levert ervaren mannen en specifieke machines voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Grondverzetbedrijf Gelderland

Van Mourik Beekbergen is de hele dag – met mens en machine – in, op en met grond bezig. We verhogen, verlagen en verzetten grond. Maar leggen ook verharding aan of maken juist ruimte voor groen. Met een uiteenlopende klantenkring en zeer ervaren personeel – sommigen zijn al meer dan vijfentwintig jaar bij ons actief – zijn wij de mannen van de bodem. En dan het liefst in regio Gelderland, vanwege het reis- en duurzaamheidsaspect.

Wij kunnen het hele project aanpakken, u hoeft alleen uw plan en wensen door te geven en wij gaan er mee aan de slag. De complete voorbereiding en uitvoering nemen wij op ons. Onze jarenlange kennis en expertise zetten we in om te werken naar een goed eindresultaat.

Grondverzetmachines

Van Mourik is ook in te zetten als capaciteitsleverancier voor grijze en groene aannemers. Wij staan altijd met de juiste machines en mensen op de afgesproken tijd op het juiste adres. Daarbij denken we waar nodig mee over de manier van werken, maar blijven we op onze eigen stoel zitten. Dat wil zeggen dat de partij die als eerst contact met ons opneemt onze klant is en de eindgebruiker uw klant blijft.

Wij verhuren onze grondverzetmachines met machinisten per uur om in te zetten op uw project. Een uitgebreid machinepark van graafmachines (van 3 tot 21 ton en zowel rups als mobiel) is ons daarbij van dienst, evenals de jarenlange expertise van onze manschappen. Transport doen wij met tractoren en kippers van 3, 6, 10 of 14 kuub.

Over ons bedrijf

65 jaar

Meer dan een halve eeuw werken wij met mens en machines in en aan de bodem.

Professioneel

Trouwe, professionele vakmensen bedienen onze machines en maken uw project tot een succes.

Modern

De modernste apparatuur zorgen voor een veilige en duurzame werkomgeving voor opdrachtgevers en medewerkers.

Dienstbaar

Plotseling in actie als er zout moet worden gestrooid, of wanneer de brandweer hulp nodig heeft bij calamiteiten.

Verhuur

(Tijdelijk) tekort aan mensen en materieel? Laat uw project niet uitlopen.

Aanneming

Tekenen, rekenen en aanpakken. Van begin tot eind kunnen we u bedienen.

Projecten

Groen-, grond- en infraprojecten laten we graag zien op de website. Vraag gerust naar onze referenties.

Laatste nieuws

Voor het laatste nieuws over ons bedrijf, mensen, projecten en machines: volg de berichtgeving op onze socialmedia-kanalen.

Samen aan de slag?

Heeft u behoefte aan een nadere kennismaking of wilt u een offerte aanvragen.