Werken bij van Mourik

Calculator/Werkvoorbereider

Help! We groeien en hebben hulp nodig bij de voorbereiding van onze mooie projecten. Ben je geinteresseerd in de Groen- Grond- en Infrasector, toe aan een nieuwe uitdaging of (bijna) klaar met je opleiding? Dan zou je wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn.

Samen met ons (Wim en Koen) werk je mee aan het werven en voorbereiden van mooie projecten. Je hebt contact met klanten, verzorgt de calculatie en offerte. Na opdracht ga je de voorbereidingen treffen voor de uitvoering..Daarvoor geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. De uitvoering zal daarna op rolletjes verlopen.

We bieden je een functie van 24-40 uur in ons groeiende bedrijf. Als je (nog) niet de hele week beschikbaar bent is dat dus bespreekbaar. Ben jij onze toekomstige calculator / werkvoorbereider en wil je deze uitdaging aangaan, laten we dan eens verder praten. Neem contact op via 055-5061473 of info@vanmourikbeekbergen.nl

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Verder zoeken wij vakmensen voor de uitvoering van de projecten Reageer op 1 van de onderstaande vacatures:

Wij zoeken:

Grondwerker

Stratenmaker

Vakman groen- grond en infra

Solliciteren? Bel 055-5061473 of Mail info@vanmourikbeekbergen.nl of App 06-53671334

Opleidingen en certificeringen

Wij werken met verschillende opleidingen samen om personeel op te leiden en te zorgen dat je goed en veilig je werk kunt doen. Ook gaan we aan de slag met wat jij graag wil binnen het vakgebied groen- grond en infra.

soma_opleding
SBB-opleiding

Veel van de collega's werken al jaren bij ons. 

Hoe dat komt? Dat mogen ze zelf vertellen! 

Bekijk de video van Robbin, die via de praktijkschool bij ons terechtkwam toen hij pas 16 was.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.