Machinepark

Van Mourik Beekbergen verhuurt graag mens en machine in grondverzet en cultuurtechniek.

Graafmachines huren

De trots van ons bedrijf is ons personeel en het omvangrijke, moderne machinepark. Een elftal graafmachines van 3 tot 21 ton, zowel mobiele graafmachines als rupsgraafmachines, staan ons ten alle tijde ter beschikking.

Maaimachines huren

Maaimachines huren? Voor het maaien en ruimen van gras staan zowel klepelmaaiers als maaiarmen klaar.

van-mourik-ermelo-grondverzet
tractor-huren-apeldoorn

Tractoren en aanbouwmachines huren

Voor de cultuurtechnische werkzaamheden hebben wij tractoren en diverse aanbouwmachines, waaronder een ploeg, eg, zaai- en maaimachine, frees en spitmachine en veegmachine. Wij hebben kippers met een inhoud van 3, 6, 10 en 14 kuub en ook de huur van een zoutstrooier en waterwagen behoort tot de mogelijkheden.

MERI Crusher: tractor met houtopslagfrees

De MERI Crusher, een tractor met houtopslagfrees, maakt het leven gemakkelijker bij het frezen van hout. Zodoende kunnen wij in één werkgang hout verkleinen en door de grond frezen, wat met name interessant is bij kwekers die voor inplant het terrein plantklaar willen maken en voor licht begroeide gebieden die voor een nieuwe inrichting afgegraven dienen te worden.

meri-crusher-van-mourik
DJI_0044.JPG

Reform Muli huren

Tot slot biedt de Reform Muli uitkomst voor werkzaamheden in natte gebieden. Deze machine is uniek in Nederland en maakt het - met zijn kleine, eigen gewicht en brede ballonbanden - mogelijk om verschillende werkzaamheden met een minimale bodemdruk te klaren.

Bekijk onze machines aan het werk

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.