Grondverzet

Grondverzet is alles wat te maken heeft met het verplaatsen van grond. Heeft u capaciteit nodig? Van Mourik Beekbergen levert ervaren mannen en specifieke machines voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Grondverzetbedrijf Gelderland

Van Mourik Beekbergen is werkzaam in de Cumela-sector. Grondverzet en cultuurtechniek zijn onze hoofdactiviteiten. Wij zijn de hele dag - met mens en machine - in, op en met grond bezig. Met een uiteenlopende klantenkring en zeer ervaren personeel - sommigen zijn al meer dan vijfentwintig jaar bij ons actief - zijn wij de mannen van de bodem. En dan het liefst in regio Gelderland, vanwege het reis- en duurzaamheidsaspect.

Compost-strooien


van mourik grondverzet kraan

Grondverzetmachines

Van Mourik is de capaciteitsleverancier voor grijze en groene aannemers. Wij staan altijd met de juiste machines en mensen op de afgesproken tijd op het juiste adres. Daarbij blijven we alleen op onze eigen stoel zitten. Dat wil zeggen dat de partij die als eerst contact met ons opneemt onze klant is en de eindgebruiker uw klant blijft.

Wij verhuren onze grondverzetmachines met machinisten per uur, maar staan open voor werk tegen een afgesproken prijs. Een uitgebreid machinepark van graafmachines (van 3 tot 21 ton en zowel rups als mobiel) is ons daarbij van dienst, evenals de jarenlange expertise van onze manschappen. Transport doen wij met tractoren en kippers van 3, 6, 10 of 14 kuub.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.