Historie

Van Mourik Beekbergen is al meer dan vijftig jaar actief in het grijze én groene werkgebied. Wat eens begon als werk op een tractor bij omliggende agrariërs, is uitgegroeid tot de specialist in groen, grond en infra heden ten dage.

Sinds 1963

C. van Mourik richt van Mourik Beekbergen op in 1963. In de loop der tijd groeit het machinepark van het agrarisch loonbedrijf, komt er een werknemer bij en helpt zijn vrouw met administratie en in de planning. Wanneer gemeente Apeldoorn, het waterschap, Heidemij en Grontmy zich tot de klantenkring voegen, werkt het bedrijf steeds vaker in de cultuurtechniek - een sector die goed bevalt. Nieuwe machines worden aangeschaft en het aantal personeelsleden neemt toe.

van mourik beekbergen vroeger
wim-van-mourik

Zoon Wim neemt over

Als zoon Wim in 1991 in de zaak komt en het bedrijf overneemt, houdt hij - ondanks de crisisjaren - die stijgende trend vast. Inmiddels werken er maar liefst zeventien mensen voor van Mourik in het grondverzet en in de cultuurtechniek. De ervaren mannen van Van Mourik, waarvan er een gedeelte al vijfentwintig jaar bij ons in dienst is, staan te trappelen om ook voor u aan de slag te gaan!

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.